Pechservice

De Aixam Pechservice

  • Voor Aixam jonger dan 2 jaar

  • Bij pech bellen naar 088 – 112 13 53.

  • Aixam ouder dan 2 jaar

  • Neem dan contact op met ons.

U bent welkom voor onderhoud aan uw Aixam.

Team Aixam Duiven

Beste berijder,

Vanaf heden zal de pechservice veranderen en zullen wij op werkdagen tussen 17:00 uur in de middag tot 09:00 uur in de ochtend, tijdens feestdagen en in het weekend een externe pechhulpverlener inschakelen voor uw auto of brommobiel. Komt u in die tijd met pech te staan, dan kunt u een speciaal nummer bellen.

Is uw AIXAM jonger dan 2 jaar?

Dan heeft u standaard gratis pechservice en kunt u bij pech bellen naar 088 - 112 13 53. U krijgt direct iemand van de AIXAM Pechservice aan de lijn. Deze persoon vraagt wat er aan de hand is en zet desgewenst de hulpverlening in gang. U kunt uw 06-nummer achterlaten, zodat men u op de hoogte kan houden. Garage Kaal & Buunk of een hulpverlener van AA-Team herstelt ter plaatse of transporteert uw voertuig naar ons in Beek.

Is uw AIXAM ouder dan 2 jaar?

Neem dan contact op met ons. Wij bieden de pechservice aan voor โ‚ฌ 21,50* excl. BTW per jaar. Dit dient u zelf elk jaar bij ons te verlengen. Als u hiervoor kiest, dan horen wij dit graag. Indien de AIXAM pechservice is verlopen en u belt toch naar de AIXAM pechservice, dan kan u na directe betaling middels een โ€˜tikkieโ€™ alsnog geholpen worden. Het nummer hiervan is 088 - 112 13 53.

Heeft u een personenauto, bedrijfswagen of een ander merk Brommobiel?

Dan kunt u het nummer van de ANWB bellen. Ook hier dient u een abonnement af te sluiten. Het nummer van de ANWB pechservice is 088 - 269 28 88.

๐Ž๐ฉ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐๐š๐ ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฉ๐ž๐œ๐ก๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐œ๐ž ๐ ๐ž๐ฐ๐จ๐จ๐ง ๐ณ๐จ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฎ ๐š๐ฅ ๐ ๐ž๐ฐ๐ž๐ง๐ ๐›๐ž๐ง๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ฌ ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ŸŽ๐Ÿ—:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ง ๐Ÿ๐Ÿ•:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐ค๐›๐š๐š๐ซ ๐จ๐ฉ ๐ŸŽ๐Ÿ‘๐Ÿ๐Ÿ” - ๐Ÿ“๐Ÿ‘ ๐Ÿ๐Ÿ” ๐Ÿ–๐Ÿ’.

Als er nog vragen zijn, laat het ons dan weten. Stel hier uw vraag

*Prijswijzigingen voorbehouden.