Ontdek de modernste stadsauto: de nieuwe Aixam AMBITION bij Kaal en Buunk, uw Aixam-dealer

Bij de lancering van het volledig vernieuwde AMBITION-gamma begint Aixam een nieuw hoofdstuk. De wereld van brommobielen wordt steeds breder en brommobielen lijken steeds meer op reguliere personenauto’s, zeker als het gaat om het innovatieve uiterlijk. Met een volledig vernieuwde voor- en achterkant, geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en twee nieuwe modellen, is Aixam vastbesloten om de brommobiel naar een nog hoger niveau te tillen.

Aixam modeloverzicht bij Aixam Duiven

Benieuwd naar de nieuwste Aixam Ambition?
Breng dan een bezoek aan Kaal en Buunk en maak een vrijblijvende proefrit. Wilt u een brochure ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en wij sturen u die toe.

Een karaktervol frontontwerp met unieke grille
Het eerste wat opvalt aan het nieuwe AMBITION-gamma is het karaktervolle frontontwerp. De Franse ontwerpers van Aixam hebben veel aandacht besteed aan de details, en dit komt o.a. tot uiting in de nieuwe grille. Of u nu kiest voor de sportieve COUPE SPORT of de veelzijdige CROSSLINE PACK, het front van de brommobiel zal ongetwijfeld de aandacht trekken. Het AMBITION-assortiment biedt niet alleen een aantal stijlvolle opties, maar ook praktische voordelen, zoals verbeterde aerodynamica en koeling.

Een unieke FULL LED lichtsignatuur
Een ander opvallend kenmerk van het nieuwe AMBITION-gamma is de FULL LED lichtsignatuur. Deze geavanceerde verlichtingstechnologie zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar biedt ook tal van voordelen. Ledverlichting is duurzamer en verbruikt minder energie dan traditionele verlichtingssystemen. Bovendien verbetert het de zichtbaarheid, wat de veiligheid op de weg ten goede komt.

Het dagrijlicht en knipperlicht maken nu integraal deel uit van het lichtontwerp, waardoor een naadloze en gestroomlijnd design ontstaat. Op de topmodellen van de AMBITION-range is zelfs een progressieve indicator geïntegreerd, waardoor het unieke design nog sterker wordt benadrukt. Dit is niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een functionele verbetering die de zichtbaarheid van de auto vergroot.

Een gerestyled design aan de achterkant
Niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant van de AMBITION-range heeft een grondige make-over ondergaan vergeleken met de EMOTION range. De karakteristieke horizontale lichtsignatuur van Aixam domineert de achterzijde van de brommobiel en omlijst een horizontale zwarte strook, wat zorgt voor een moderne look. Dit gerestylede ontwerp aan de achterkant draagt ook bij aan de algehele cohesie en esthetiek van de brommobiel.

Een nieuwe carrosseriekleur: Mallard Blue
Een andere opwindende toevoeging aan de AMBITION-range is de nieuwe carrosseriekleur genaamd “Mallard Blue”. Deze verfrissende kleur voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan de reeds indrukwekkende lijst van opties. Of u nu een subtiele en tijdloze uitstraling wilt of een opvallende verschijning op de weg, Aixam heeft een scala aan kleuren om uit te kiezen, waaronder deze nieuwe en opvallende tint.

Nieuwe modellen: COUPE SPORT en CROSSLINE PACK
Naast de opvallende designtoepassingen brengt de AMBITION-range ook twee nieuwe modellen met zich mee. De COUPE SPORT vervangt de COUPE PREMIUM en belooft een nog sportievere rijervaring. Met zijn dynamische uiterlijk en prestatiegerichte eigenschappen zal de COUPE SPORT zeker de harten van vele autoliefhebbers veroveren.

Aixam biedt ook de CROSSLINE PACK aan, die de CROSSLINE EVO vervangt.
Deze compacte crossover is ideaal voor wie op zoek is naar een veelzijdige, avontuurlijke brommobiel. Met zijn robuuste uitstraling en praktische functies is de CROSSLINE PACK klaar om elke uitdaging aan te gaan, of het nu gaat om stedelijke verkenningen of weekenduitstapjes.

Een nieuw tijdperk voor de brommobiel
Het AMBITION-gamma van Aixam is een volgende stap in de wereld van brommobielen. Met een compleet nieuw en verfrissend design, een unieke FULL LED lichtsignatuur, de opvallende Mallard Blue carrosseriekleur en de introductie van twee nieuwe modellen, biedt Aixam een breed scala aan keuzes voor iedereen die stijl, prestaties en innovatie waardeert.

Of u nu op zoek bent naar een sportieve en dynamische rit met de COUPE SPORT, of de veelzijdigheid van de CROSSLINE PACK, het AMBITION-gamma heeft voor elk wat wils. Wilt u binnenkort nader kennismaken met de nieuwe, verfrissende modellen van Aixam? Aixam dealer Kaal en Buunk staat natuurlijk graag voor u klaar voor een proefrit!

de modellen van Aixam

Deel dit met je vrienden