Ons bedrijf

Garage Kaal & Buunk is in 1974 opgericht door Paul Kaal onder de naam Autobedrijf Kaal. In de afgelopen 40 jaar heeft hij zijn bedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd. Anno 2019 staat er een mooi bedrijf dat naast auto’s gespecialiseerd is in brommobielen en aanhangwagens.

In 2018 werd het bedrijf overgenomen door de dochter van Paul, Desi Kaal en haar compagnon Theo Buunk. Sinds die tijd gaat het bedrijf verder onder de naam Garage Kaal & Buunk. Vakkundig, betrouwbaar en flexibel gaat het team van Kaal & Buunk om met reparaties, storingen en schades aan uw voertuig. Het enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Bij Garage Kaal & Buunk ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

kaal-en-buunk-ons-bedrijf

Brommobielen
Naast auto’s zijn wij ook gespecialiseerd in brommobielen. Vanaf 1997 zijn wij dé brommobielspecialist in de regio van Arnhem. Ook zijn wij officieel dealer van het merk Aixam voor Arnhem, Duiven, Zevenaar en Beek.

Aanhangwagens
Sinds 2018 hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het HAPERT dealerschap. HAPERT aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg.

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.